Για τα μπλογκς σας!

Cpx24.com CPM Program

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Το Facebook καλεί τους χρήστες του...

Σύμφωνα με τον δημοκρατικό χαρακτήρα του χρήστη που δημιουργείται από τα μέσα ενημέρωσης, το Facebook προσκαλεί τα 150 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει τους χρήστες να αποφασίσει τον τρόπο με τον χώρο της online συλλογής εκτελείται.
Facebook προσκαλεί τα 150 εκατ. ευρώ για να βοηθήσει τους χρήστες να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνική δικτύωση-site εκτελείται.

Μια εβδομάδα μετά την πολιτική αλλαγή γκάφα που πυροδότησε εκτεταμένες διαμαρτυρίες, το πιο δημοφιλή site κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την Πέμπτη μια νέα προσέγγιση για να δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο μέλλον στο Facebook κανόνων και πρακτικών. Αρχικά ελπίζω ότι θα καταστήσει πιο διαφανή Facebook, μαζί με μια προτεινόμενη δήλωση του δικαιώματα και τις αρμοδιότητες που διέπουν την ιδιωτική ζωή, την ιδιοκτησία και την περιεκτικότητα σε άλλα θέματα. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να σχολιάσουν και την ψηφοφορία για το κείμενο των εγγράφων.
Όπως και οι άνθρωποι μοιράζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες όπως το Facebook, μια νέα σχέση δημιουργείται μεταξύ των εταιρειών του Διαδικτύου και οι άνθρωποι που υπηρετούν. Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, ανέφερε σε δήλωση. "The past week reminded us that users feel a real sense of ownership over Facebook itself, not just the information they share." Σε μετάφραση.. "Η τελευταία εβδομάδα μας θύμισε ότι οι χρήστες αισθάνονται μια πραγματική αίσθηση της κυριότητας επί Facebook ίδια, δεν αφορά μόνο τις πληροφορίες που μοιράζονται."